• Home
    Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
  • Archief
    Archief Bevat een lijst met blogberichten die eerder gemaakt zijn.
Geplaatst op
  • Fontgrootte: Groter Kleiner

De betoverde balletschoentjes - karakterontwerp groep fase 3

 b2ap3_thumbnail_sannetekent-blog-de_betoverde_balletschoentjes-karakterontwerp-4_20200526-102307_1.jpgb2ap3_thumbnail_sannetekent-blog-de_betoverde_balletschoentjes-karakterontwerp-5_20200526-102310_1.jpg
De kapsels worden nu duidelijk vastgelegd (linkerplaatje met groene achtergrond) zodat ik weet hoe de gezichten er vanuit allerlei hoeken uitzien. En met welke verhoudingen ik moet gebruiken. Ook kies ik de kleuren voor de verschillende huid- en haartonen. Voor het tekenen van de pupillen in de ogen gebruik ik een voorbeeldplaatje van de animatieserie 'Korra' (rechtsboven vierkant), ik vind daarin de weerspiegeling en de kleurgradaties erg mooi.