• Home
    Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
  • Archief
    Archief Bevat een lijst met blogberichten die eerder gemaakt zijn.
Geplaatst op
  • Fontgrootte: Groter Kleiner

Amerikaanse versie van 'De Papawinkel': 'The Daddy Store' nu ook verkrijgbaar!

De Amerikaanse versie van 'De Papawinkel': 'The Daddy Store' is nu ook verkrijgbaar! Bestel hem met de link hieronder. 
Via mijn uitgeverij Clavis hoorde ik dat een boekenketen in Amerika gelijk 800 exemplaren bestelde, naar aanleiding van een positieve review. Die Amerikaanse review heb ik nog niet kunnen vinden, maar ik ben er wel benieuwd naar geworden... : ) Ik zal Clavis er eens naar vragen.

Mijn prentenboek is nu dus al in drie talen verkrijgbaar (Nederlands, Amerikaans, Italiaans), in Nederlandse herdruk uitgekomen en er komt ook nog een softcover versie van uit bij uitgeverij Van In volgend schooljaar bij de serie Boektoppers. Dus maar liefst 5 versies al. Ik voel me op en top verwend : ) 

b2ap3_thumbnail_sannetekent-the_daddy-store_20160217-153712_1.jpg
bestel het boek