Publicaties die ik heb verzorgd als
-auteur & illustrator
 

PRENTENBOEKEN

Prinses Cupcake

Prinses Cupcake snoept altijd van zelfgebakken lekkers, tot juf Ultra verschijnt. Cupcake mag niet meer smullen en moet veel sporten. De prinses bedenkt een plan – want nóóit meer snoepen, dat gaat er bij haar niet in!

bekijken

 

Waar blijft de herfst?

Konijn en Egel zijn beste vriendjes. Egel gaat elk jaar in winterslaap, zodra het eerste rode herfstblad valt. Maar Konijn wil zijn vriend niet missen. Kan hij de blaadjes en de herfst niet gewoon verstoppen?

bekijken

De Papawinkel 

Wat doe je met een saaie papa? Inruilen in de papawinkel, natuurlijk! Daar kun je kiezen uit allerlei leuke papa’s. Of is de eigen papa uiteindelijk toch de beste?

bekijken

Geef me een staart! 

Nikki wil graag dieren tekenen. Maar ze lukken niet. Voordat ze het weet, belandt ze in de wereld van haar eigen tekening. En dan begint het avontuur! Kan ze de dieren helpen die niet af zijn?

bekijken

Lola op de maan

Lola kan niet slapen. Haar ouders hebben ruzie! Lola kijkt uit het raam en doet stilletjes een wens. En wat er dan gebeurt...

bekijken

IJsje voor een meisje

Roos krijgt van haar mama vier muntjes om een groot ijsje te kopen. Op weg naar de ijscokar komt ze verschillende mensen tegen die een muntje goed kunnen gebruiken. Maar wil ze eigenlijk wel delen?

bekijken

Kijk je ook mee?

In dit boek vol kijkplaten beleef je de seizoenen mee! Met behulp van de vragen en zoekplaatjes vergroten peuters en kleuters hun woordenschat.

bekijken

Mijn kleine grote wereld

Een prentenboek vol met vrolijke kijkplaten voor peuters en kleuters. De platen gaan over herkenbare situaties over de wereld om hen heen. Heerlijk spelen op de boerderij, lekker ravotten in de sneeuw, gezellig spelletjes doen met opa en oma.

bekijken


KINDERBOEKEN

Zeven dagen voorpret

Zeven verhaaltjes over Sinterklaas en zijn pieten met leuke illustraties. Ze maken heel wat mee! Zo wordt de pakjesboot beroofd door piraten, verliest Sint zijn bril en krijgt Amerigo hoogtevrees... Lees maar snel of het allemaal weer goed komt!

bekijken

De Kerstmis van mevrouw Mopper

In het dorp van Youri woont een oude vrouw. Ze lacht nooit en draagt altijd zwarte kleren. De kinderen uit het dorp noemen haar 'de Mopperheks'. Youri vindt haar maar eng, maar dit jaar met Kerstmis leert hij haar onverwachts beter kennen.

bekijken